Contra la barbàrie

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en CA.

Etiquetas: Arte, política

4 comentarios

 • Antoni Gelonch8 Ene, 2015 a las 6:55 pm
  Moltes gràcies pels vostres comentaris. El text també està disponible en les versions en francès i en castellà del Blog a la Web.
 • mrie-claude morel8 Ene, 2015 a las 6:22 pm
  Estic d accort amb lo escrit.perdo pero soc francesa y el meu catala esta una mica flojo
 • mrie-claude morel8 Ene, 2015 a las 6:18 pm
  El redactor de est comentario lo ha dicho todo.bravo. somos muchos en pensarlo pero ya se sabe lo negativo tiene mas peso.
 • Galderich8 Ene, 2015 a las 10:11 am
  Crec que el gran problema del món musulmà és que no ha passat per una Revolució liberal que permeti la secularització de la societat. Es veuen abocats a fer-la en molt pocs anys empesos per canvis que no controlen -socials, econòmics i teològics- i això comporta reaccions d'aquest tipus. Occident va viure uns s. XIX i XX convulsos -el franquisme per a nosaltres són les escurrialles d'això- que a vegades volem oblidar però que ens mostra les dificultats per a assolir aquesta secularització i reivindicació d'uns drets que nosaltres creiem fonamentals però que per bona part de la població no són tant obvis. Cal invertir en processos democratitzadors en aquests països més que en guerres que ens provoquen reaccions que no desitgem.

Comentar

Tu dirección de correo no sera publicada.
Los campos obligatorios estan marcados con:


Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>