Cultura: retallada i radial

Cultura: retallada i radial

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en CA.

2 comentarios

  • Antoni Gelonch21 Abr, 2017 a las 6:59 am
    Completament d'acord amb aquest comentari. El Govern nomes ha rebaixar l'IVA als espectacles en directe, es a dir, a aquells artistes que poden expressar queixes directament. Es una manera d'intentar disminuir les crítiques d'una part del sector cultural. Per a la resta, pels artistes que no tenen un contacte directe amb el públic (cinema, arts visuals, etc.), l'impost no s'ha tocat. A mes, com be indica, els agents del mercat de l'art contemporani estan tambe penalitzats per la política feudal de la VEGAP.
  • Francesc Mestre20 Abr, 2017 a las 12:07 pm
    Em crida l'atenció que tothom lamenti que la rebaixa de de l'IVA cultural, només afecti als espectacles en directe (teatre, concerts i toros) i, que en quedi fora el cinema. Però trobo a faltar que es digui públicament que el mon de les Arts Plàstiques segueix sent perjudicat per aquest impost a més de la persecució que pateix per part de la VEGAP.

Comentar

Tu dirección de correo no sera publicada.
Los campos obligatorios estan marcados con:


Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>